Selecteer een pagina

Als alumni van Tilburg University werd ik gevraagd om te komen vertellen over mijn ervaring als cultural entrepreneur op de jaarlijkse Career Day. Want de Tilburg School of Humanities en Digital Sciences vindt het belangrijk dat de studenten zich oriënteren op hun toekomstige carrière.

Uiteraard reageerde ik positief en maakte een presentatie voor de nieuwe lichting studenten. Ik kan het me nog zo goed herinneren dat ik destijds ook niet zo goed wist wat er te doen was met de studie ‘Kunsten, Publiek en Samenleving’ binnen de opleiding Algemene Cultuurwetenschappen. Hoe leuk dat ik dit nu jaren later aan deze generatie studenten mijn kennis en ervaring mag overdragen!

De host van de middag was dr. Tom van Nuenen, assistent professor online cultuur en universitair docent Online Cultuur. Samen met Daan Rutten (coördinator Univers Online) en Daniël Zevenbergen werd ik gevraagd een presentatie te geven. En uiteraard de vragen uit de zaal te beantwoorden. Het was mooi om te zien dat er nieuwsgierige en leergierige studenten in de zaal zaten. Achteraf was er tijdens de borrel en het eten gelegenheid om wat gerichter antwoorden te geven op vragen van studenten.

Het programma werd georganiseerd door de Tilburg School of Humanities in nauwe samenwerking met haar studentenverenigingen: Animo, Extra Muros, Flow en Sapientia Ludenda.