Selecteer een pagina

Claire van Nunen

Claire creëert graag impact en zet vernieuwingen mee in gang. Ze helpt haar opdrachtgevers in het verwezenlijken van ambities en dromen door helder en effectief te communiceren over hun toegevoegde waarde in de samenleving. 

heldere taal

Claire is creative marketeer die van heldere taal houdt. Met haar kritisch denken, analytisch vermogen en organisatorisch talent is ze een fijne gesprekspartner die snel tot de kern komt. 

Kansen, ideeën en plannen zijn prachtig op papier, maar om ze tot een succes te maken is goede organisatie nodig. Claire schakelt makkelijk tussen strategie als uitvoering om de doelen in overeenstemming te brengen met de middelen. Met haar organisatorisch inzicht stuurt Claire effectief op voortgang, resultaat en deadlines. Dit doet ze in verschillende rollen van strategische partners tot operationele uitvoerder en altijd met het krachtige middel van heldere communicatie.

Curriculum Vitea

Claire is strategisch en creatief marketeer en is als freelancer inzetbaar. Ze helpt organisaties in het
verwezenlijken van hun ambities en dromen. Wil je weten wat haar achtergrond en ervaring is? 

Hulp nodig?

Wil jij de communicatie van je bedrijf of organisatie verbeteren? Heb je een ambitie en weet je niet goed waar je moet beginnen om deze te realiseren? Claire geeft advies voor jouw digitale marketing- en communicatie strategie.
Claire helpt met een gedegen analyse en het verduidelijken van de boodschap. Wanneer deze met regelmaat via het juiste kanaal, op het juiste moment, met relevante content wordt gedeeld, bereikt het de beoogde doelgroep. Met de integrale aanpak van (digitale) strategie, branding, promotie en publiciteit zorgt Claire dat een project goed en gedegen staat.