Selecteer een pagina

Claire van Nunen

Claire creëert graag impact en zet vernieuwingen mee in gang. Ze helpt haar opdrachtgevers in het verwezenlijken van ambities en dromen door helder en effectief te communiceren over hun toegevoegde waarde in de samenleving. 

heldere taal

Claire is creative marketeer die van heldere taal houdt. Met haar kritisch denken, analytisch vermogen en organisatorisch talent is ze een fijne gesprekspartner die snel tot de kern komt. 

Kansen, ideeën en plannen zijn prachtig op papier, maar om ze tot een succes te maken is goede organisatie nodig. Claire schakelt makkelijk tussen strategie als uitvoering om de doelen in overeenstemming te brengen met de middelen. Met haar organisatorisch inzicht stuurt Claire effectief op voortgang, resultaat en deadlines.

Claire helpt met een gedegen analyse en het verduidelijken van de boodschap. Wanneer deze met regelmaat via het juiste kanaal, op het juiste moment, met relevante content wordt gedeeld, bereikt het de beoogde doelgroep. Met de integrale aanpak van (digitale) strategie, branding, promotie en publiciteit zorgt Claire dat een project goed en gedegen staat.

behoefte aan helderheid

Heb jij hulp nodig in het verduidelijken van je communicatie? Bijvoorbeeld in het schrijven van een marketing- en communicatieplan? Of wil je advies in het bepalen van een nieuwe (digital) marketing strategie? 

Opdrachtgevers en samenwerkingspartners

Ervaring

Claire wordt doorgaans gevraagd om grote opdrachten te vervullen, meestal in stedelijke context. Dit doet ze met veel plezier, omdat het complexe opdrachten zijn waar een ondernemende en creatieve mindset voor nodig is.

Als marketing-communicatieprofessional heeft Claire verschillende opdrachten succesvol vervuld in de rol als creatieve marketeer- en communicatieleider voor grote Bossche en Brabantse (stads)projecten. De opdrachten kenmerken zich door het leggen van verbinding tussen de opdrachtgever en het bedrijfsleven, het onderwijs, de maatschappelijke organisaties en het (internationale) publiek.

 

Hoofd Marketing

Jurylid Brabant in Beeld

Claire is Registered Digital Marketeer