Selecteer een pagina

Strategie en creativiteit

Claire is strategisch en creatief marketeer en is als freelancer inzetbaar. Ze helpt stichtingen en organisaties in het verwezenlijken van hun ambities en dromen door helder en effectief te communiceren over hun toegevoegde waarde in de samenleving.

Alles rondom (digitale) strategie, branding, marketing, communicatie en publiciteit is bij haar in goede handen. Haar werkwijze is met het starten van het bedenken van een strategie waarin doelgroepen (partners, producenten, publiek en participanten) en doelen (op project- en organisatieniveau) worden benoemd. In de strategie staat de consumer centraal zonder in te boeten op de artistieke kwaliteit van de maker(s).

Het plan krijgt concrete en heldere vertaalslag naar middelen, kanalen, bereik, inzet en acties zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. In de realisatie van de opdracht worden belanghebbenden geïnformeerd en geactiveerd om bij te (blijven) dragen aan het project. Met de integrale aanpak van genoemde vakdisciplines zorgt Claire dat een project goed, gedegen, creatief en staat.

Benieuwd naar mijn werk?